biszkopt orzechowy

biszkopt orzechowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4
  • bułka tarta

    3 łyżki
  • cukier

    4 łyżki
  • proszek do pieczenia

    1/2 łyzeczki
  • mąka pszenna

    1 łyżki
  • orzechy włoskie

    4 mielone
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

białka ubijamy, dodajemy cukier, pomału dorzucamy żółtka, wsypujemy mąke wymieszana z bułka tarta i proszkiem do pieczenia, na konice wsypujemy orzechy i delikatnie mieszamy. Pieczemy ok 40 minut

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

calliope

25.05.2012 08:02
lubię biszkopty :)

Mysiunia

08.03.2012 21:21
foto nie zostało dodane przeze mnie

SylwiaMagdaSabin

08.03.2012 13:24
niewyraźne foto szkoda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat