Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cielęcina z kurkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina 500 gram
kurki blanszowane 400 gram
śmietana 12% 500 gram
zioła do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: cielęcina z kurkami

Cielęcine kroimy w kostkę , przyprawiamy, obsmażamy, dodajemy kurki wszystko razem dusimy, przyprawiamy dodajemy smietanę, i zioła dusimy 20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota76 11.02.2011 13:43
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak