cielęcina z kurkami

cielęcina z kurkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina

    500 gram
  • kurki blanszowane

    400 gram
  • śmietana 12%

    500 gram
  • zioła

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cielęcine kroimy w kostkę , przyprawiamy, obsmażamy, dodajemy kurki wszystko razem dusimy, przyprawiamy dodajemy smietanę, i zioła dusimy 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dorota76

11.02.2011 13:43
rewelacja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat