cielecina w czerwonym winie

cielecina w czerwonym winie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina

    4 kotlety
  • rozmaryn

    do smaku
  • olej do smażenia

  • śmietana 12%

    200 mililitrów
  • bulion

    100 mililitrów
  • wino czerwone

    300 mililitrów
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cielęcine delikatnie rozbijamy, obsmażamy na rozgrzanym oleju dodajemy rozmaryn podlewamy bulionem i winem dusimy 30 minut az płyn trochę odparuje dodajemy smietanę doprowadzamy do wrznia , przyprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ilka_86

27.09.2011 12:15
pyszne danie

Iwona51

17.03.2011 10:43
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat