gulasz

gulasz

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 100 g mięsa

  • 3 g mąki

  • papryka mielona

  • czosnek

  • przyprawa do zup Kucharek

  • sól

  • tłuszcz

    15 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić na małe kawałki i posolić. W rondlu rozgrzać tłuszcz, wrzucić mięso oprószyć je mąką smażyć na silnym ogniu mieszając co jakiś czas. Cebulę pokroić w półksiężyce, dodać do rondla.. wlać ćwierć szklanki wody- dusić pod przykryciem pod koniec doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa95

08.10.2011 11:48
dobre

ronald88

16.09.2011 06:38
pycha

marcia71

20.08.2011 21:46
mniam

sundaytn

26.05.2011 23:26
super

Anna133

12.04.2011 17:12
rewelacja

Iwona51

10.03.2011 10:32
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat