Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe tosty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło
keczup pikantny
olej
ser gouda 4 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe tosty

Kromki chleba cienko smarujemy masłem.Kładziemy na jedną kromkę plasterek sera tak by był na całej jej powierzchni.Przykrywamy drugą kromką chleba .Przekrawamy je na pół .Smażymy z obu stron na gorącym oleju .Podajemy polane keczupem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 01.02.2014 11:02
bardzo lubię
jeta72 28.05.2012 10:48
domowe najlepsze :-)
Grażyna13 24.02.2012 11:42
Proste i smaczne !
caroline1983 01.02.2012 17:16
czasami robie na ciepłą kolacje
smakoszek 02.11.2011 07:20
pyszne
kochanyptysiu 30.05.2011 09:09
PYCHA
kotlet 19.05.2011 23:10
rewelacja
Mysiunia 20.04.2011 17:22
bardzo lubię takie:)
Marzena34 05.04.2011 10:34
heh,moje dzieci były zachwycone śniadaniem dzisiaj rano
Mati13 26.03.2011 19:58
pyszne
barbara11561 23.03.2011 08:25
Takie lubię
SmacznaPyza 16.12.2010 12:55
fajne bo można wykorzystać też czerstwy chleb i wykorzystać resztki sera oraz wędlin - nic się nie marnuje
IZABELA29 24.09.2010 09:57
u mnie dzieci to jedzą
Marcin46
Marcin46 24.09.2010 09:28
kaaaloryczne, szkoda że smaczne ;)
Iwusia 07.09.2010 19:15
nie ma jak tradycyjne domowe tosty !! :) coś pysznego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak