Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pigwa w zalewie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pigwa 500 gram
spirytus 500 gram
mięta liście 100 gram
cukier 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Pigwa w zalewie

Litr wody gotujemy, dodajemy cukier, i pokroioną w kostkę pigwę, dolewamy spirytus mieszamy, przekładamy do słoików szczelnie zamykamy, odstawiamy w chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak