cytryny w miodzie

cytryny w miodzie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cytryny

    1 kilogram
  • miód płynny

    1 litr
  • mięta suszona

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Miód gotujemy, cytrynę obieramy kroimy w plastry, dodajemy ją do miodu, dodajemy miętę, można spozywać od razu lub włożyć do wyparzonych słoików, i odstawić na zimę jest bardzo dobre do herbaty i na przeziebienie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Joanna108

12.11.2010 11:38
warto wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat