Wiosenna surówka

Wiosenna surówka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    500 g
  • olej roślinny

    3 łyżki
  • woda letnia

    3 łyżki
  • sos do sałatek

    1 (koperkowo-ziołowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Drobno siekamy kapustę polewamy sosem przygotowanym z olejem i woda. dokładnie mieszamy i konsumujemy

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Habibi

20.04.2013 08:20
Warto dodać do tej surówki jakieś warzywka, bo samą kapustę pekińską raczej trudno nazwać wiosennym warzywem. Z pewnością marchewka i cebulką wzbogacą jej smak, no i kolorystycznie ożywią :)

rosik93

03.04.2012 21:54
mniam

anja3107

27.12.2011 13:19
smaczna

kriso

13.08.2011 13:04
pychota

rakow2

23.05.2011 16:01
wiosna ach to ty

krzysztof40

14.01.2011 20:11
tak tak to może być niezłe

nero

14.01.2011 20:05
do wiosny jeszcze trochę , ale spróbuje

Jolanta43

30.04.2010 21:08
ja tą sałatkę robię jeszcze z sałatą albo kapustą biała też jest bardzo dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat