Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bulion z jajkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

6 szklanek gorącego, mocnego rosołu
6 zołtek

Przepis i sposób przygotowania na: bulion z jajkiem

Żółtka włożyć do kieliszków do jajek, a rosół wlać do filiżanek. Przy każdej filiżance postawić kieliszek z żółtkiem które wlewa się do rosołu szybko mieszając. Z surowym żółtkiem można również serwować czysty barszcz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BozenA 16.11.2010 15:56
ciekawe
BozenA 16.11.2010 15:56
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak