bulion z jajkiem

bulion z jajkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 6 szklanek gorącego, mocnego rosołu

  • 6 zołtek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żółtka włożyć do kieliszków do jajek, a rosół wlać do filiżanek. Przy każdej filiżance postawić kieliszek z żółtkiem które wlewa się do rosołu szybko mieszając. Z surowym żółtkiem można również serwować czysty barszcz.

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

BozenA

16.11.2010 15:56
ciekawe

BozenA

16.11.2010 15:56
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat