marmolada z borówek, gruszek i jabłek

marmolada z borówek, gruszek i jabłek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • borówki

    1 kg
  • gruszki

    50 dag
  • jabłka

    50 dag
  • cukier

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

borówki przebrać, opłukać. jabłka i gruszki obrać, podzielić na cząstki, włożyć do naczynia razem z borówkami, smażyć na małym ogniu do rozgotowani. przełożyć do słoików, zakręcić, wstawić do naczynia iz wodą i gotować ok 30 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

18.10.2011 10:42
pycha

elżbieta20

05.10.2010 22:06
smaczne

annamariakowalczyk3

04.09.2010 15:39
pysznie

alaaa

02.09.2010 10:27
przepis prosty ale marmolada na pewno smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat