Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty gotowanej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1
marchew 1

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty gotowanej

Kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie nie długo ok 5 min, jabłko i marchew zetrzeć na tarce na dużych oczkach i dodać do kapusty. Doprawić solą ewentualnie pieprzem do smaku i dodać śmietany. PYCHA

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 22.05.2011 15:59
moja ulubiona surówka
Dorota71 16.09.2010 13:35
bardzo fajny przepis
nero 29.04.2010 18:27
Zrobiłam to faktycznie jest super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak