Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso w sosie pieczarkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg
śmietana 12% 2-3 łyzki
wołowina 0,5 -1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso w sosie pieczarkowym

Na głębokiej patelni podsmażyć pieczarki. Dolać sosu sojowego. Jednocześnie na drugiej patelni podsmażyć pokrojone na kawałeczki mięso. Do sosu dodać śmietany i pietruszkę. Na koniec dodać mięso i gotować chwilę, aby smak przeszedł. Do smaku dodać przyprawy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 29.12.2011 18:43
pyszności
Tika4444 29.12.2011 18:43
pyszności
Tika4444 29.12.2011 18:43
pyszności
traktorek 18.07.2011 19:16
przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak