Mięso w sosie pieczarkowym

Mięso w sosie pieczarkowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    0,5 kg
  • śmietana 12%

    2-3 łyzki
  • wołowina

    0,5 -1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na głębokiej patelni podsmażyć pieczarki. Dolać sosu sojowego. Jednocześnie na drugiej patelni podsmażyć pokrojone na kawałeczki mięso. Do sosu dodać śmietany i pietruszkę. Na koniec dodać mięso i gotować chwilę, aby smak przeszedł. Do smaku dodać przyprawy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Tika4444

29.12.2011 18:43
pyszności

Tika4444

29.12.2011 18:43
pyszności

Tika4444

29.12.2011 18:43
pyszności

traktorek

18.07.2011 19:16
przepyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat