Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka pieczone z bitą śmietaną i dżemem wiśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 6 sztuk
bita śmietana 300 gram
dżem wiśniowy 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka pieczone z bitą śmietaną i dżemem wiśniowym

Jabłka myjemy, pozbawiamy gniazd nasiennych , układamy w naczyniu zaroodpornym, pieczemy 20 minut. Wyjmujemy układamy na tacy napelniamy dżemem a następnie bitą śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gonia555 16.03.2011 18:51
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak