Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy gotowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe 300 g
fasolka szparagowa 200 g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy gotowane

Mięso podzielić na kotlety i porozbijać, osolić i posypac pieprzem. Na środku ułożyć strąki fasolki i zwinąć zrazy. Podsmażyćna patelni i włożyć do garnka, Zalać wodą i gotowac do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak