Sposób przygotowania
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Ciasto
francuskie rozwiń i potnij na paski o szerokości około 1 cm. Każdą parówkę
pokrój na 4 części i owiń paskiem ciasta. Ułóż na blasze końcem ciasta na dół.
Wstaw do piekarnika i piecz okoto 20 minut, aż ciasto będzie złote. Keczup
wymieszaj z octem i cukrem, dodaj pokrojony w kostkę obrany pomidor i bazylię.
Przełóż parówki na talerz, dip podaj osobno
Smacznego
francuskie rozwiń i potnij na paski o szerokości około 1 cm. Każdą parówkę
pokrój na 4 części i owiń paskiem ciasta. Ułóż na blasze końcem ciasta na dół.
Wstaw do piekarnika i piecz okoto 20 minut, aż ciasto będzie złote. Keczup
wymieszaj z octem i cukrem, dodaj pokrojony w kostkę obrany pomidor i bazylię.
Przełóż parówki na talerz, dip podaj osobno
Smacznego
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
polly66
goofy9
artur7
kate.500
Pani Domu
junox