Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety cielęce

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina bez kości 50 dag
mąka 2 łyżki
śmietana 30% 120 ml
oliwa 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety cielęce

Mięso dzielimy na 4 kotlety, oprószyć solą i pieprzem. Smażyć na oliwie.Na tą samą patelnię z oliwą po smażeniu mięsa wlewamy śmietanę, zagotować. Sosem polewamy kotlety.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 08.07.2012 15:58
delikatne kotleciki
halina16 25.10.2011 17:38
dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak