Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Burger rybny

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

6 bułek hamburgerowych
6 plasterków żółtego sera
1 pomidor
pół zielonego ogórka
12 plasterków zielonego ogórka
ogórki kwaszone 3 szt.
mintaj 6 kawałków (wcześniej usmażony)

Przepis i sposób przygotowania na: Burger rybny

1. Bułki przekroić na pół.
2. Na każdą bułkę położyć plasterek sera, rybę, plasterek pomidora, plasterki zielonego ogórka i ogórek kiszony.
3. Bułki włożyć na kilka minut do piekarnika na 200 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 14.12.2011 20:44
apetycznie wyglądają:)
PaniMISIOWA 29.06.2011 11:14
smacznie i zdrowo - REWELACJA! A ja to przepadam za fishburgerami :-)
Joanna108
Joanna108 22.12.2010 13:23
Taka zdrowa wersja fastfooda - córka powinna być zadowolona :).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak