Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zwijańce z kapusty i mortadeli.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 8 liści
pieczarek 20 dag.
mortadeli 8 plastrów
cebula
masło 2 łyzki
sól
łyżka koncentratu pomidorowego 1 łyżka
kostka rosołowa 1 kostka
śmietana 1/2 szklanki
mąka 1 łyżka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zwijańce z kapusty i mortadeli.

Pieczarki i cebule roimy w kostkę i smażymy na łyżce masła.Liście kapusty sparzamy. Na każdym liściu układamy plasterek mardadeli oraz porcje pieczarek. Ciasno zwijamy. Układamy w garnku i dusimy do miękkości. Polewamy sosem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madagaskar 07.03.2011 21:39
pycha
petronella 06.03.2011 09:49
mniam:)
cukiereczek 18.02.2011 10:30
ciekawe
stokrotka 05.02.2011 16:38
super
ziutula
ziutula 03.01.2011 10:43
smacznego...
jolaxa 10.11.2010 11:00
bardzo ciekawe :)
aginaa 04.11.2010 09:29
moze byc dobre
eli82 17.10.2010 09:51
super wygląda, musi być smaczne
Patrycja40 06.10.2010 09:46
super
aga130982 04.10.2010 10:14
mniam
TyTaN 02.10.2010 19:16
ciekawe...
bernika 27.09.2010 23:08
a nie przeczytałas dokladnie regulaminu? ze tu sie wstawia swoje zdjecie a nie skany z gazet! widac fakture papieru!
aranka 24.09.2010 09:21
ciekawy przepis
edyta44 03.09.2010 21:32
jest naprawde smaczne
IZABELA29 03.09.2010 17:13
ciekawe jak to smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak