Składniki:
kapusta | 8 liści |
pieczarek | 20 dag. |
mortadeli | 8 plastrów |
cebula | |
masło | 2 łyzki |
sól | |
łyżka koncentratu pomidorowego | 1 łyżka |
kostka rosołowa | 1 kostka |
śmietana | 1/2 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
pieprz |
kapusta | 8 liści |
pieczarek | 20 dag. |
mortadeli | 8 plastrów |
cebula | |
masło | 2 łyzki |
sól | |
łyżka koncentratu pomidorowego | 1 łyżka |
kostka rosołowa | 1 kostka |
śmietana | 1/2 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: