Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka cielęca z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka cielęca 50 dag
mąka 2 dag
cebula biała 8 dag
masło
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka cielęca z cebulką

Wątróbkę pokroić na kawałki i obtoczyć w mące, pieprzu i soli, usmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę pokroić w krążki i usmażyć na złotawy kolor. Połączyć wątróbkę z cebulą, dodać masło i przez chwilkę poddusić pod przykryciem na małym ogniu. Przyprawić majerankiem i tymiankiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 06.09.2011 12:47
pycha
Margo1 17.04.2011 19:37
pyszna
Margo1 17.04.2011 19:37
pyszna
Roman5 28.09.2010 11:33
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak