wątróbka cielęca z cebulką

wątróbka cielęca z cebulką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka cielęca

    50 dag
  • mąka

    2 dag
  • cebula biała

    8 dag
  • masło

  • majeranek Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę pokroić na kawałki i obtoczyć w mące, pieprzu i soli, usmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę pokroić w krążki i usmażyć na złotawy kolor. Połączyć wątróbkę z cebulą, dodać masło i przez chwilkę poddusić pod przykryciem na małym ogniu. Przyprawić majerankiem i tymiankiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justa32

06.09.2011 12:47
pycha

Margo1

17.04.2011 19:37
pyszna

Margo1

17.04.2011 19:37
pyszna

Roman5

28.09.2010 11:33
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat