Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wołowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 50 dag
ogórki konserwowe 2
cebula 1
papryka 1
boczek
Musztarda sarepska Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe

wołowinke porcjujemy, rozprowadzamy na kazdym kawałku z jednej strony musztarde i na każda kładziemy 1/4 ogórka, podłużny kawąłek papryki, kawałek boczku, kilka piórek cebuli. Zawijamy i spinamy specjalnymi metaowymi haczykami lub wykałaczkami. Smażymy na głebokim oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 31.01.2012 14:08
mniam
Sroczka 13.11.2011 19:09
przepyszne
Aniunia773 06.02.2011 13:48
fajny przepis
Mati13 11.12.2010 08:25
pyszne!
Emilia21 16.10.2010 20:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak