Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa migdałowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 50 dag
migdały 15 dag
mleko 1,5 l
cynamon
rodzynki
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa migdałowa

Ryż ugotować, migdały sparzyć i zemleć. Zagotować mleko, wsypać migdały i gotować na małym ogniu 20 min.Przyprawić cukrem , cynamonem i listkiem mięty. Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiktor188 07.03.2011 21:47
super
Ewelina43
Ewelina43 05.12.2010 20:09
super
Ewa99 31.10.2010 15:55
muszę wypróbować ten przepis!
krzyniu1984 22.10.2010 06:10
musi być super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak