Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica z papryką konserwową i kiszonym ogórkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 1 500g
papryka konserwowa 1 100g
ogórek kiszony 1 100g

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica z papryką konserwową i kiszonym ogórkiem

Polędwice oczyszczamy, kroimy w w średniej grubości plastry i wrzucamy na rozgrzany olej,posypujemy solą i pieprzem.Kroimy paprykę i ogórki kiszone w paseczki.Gdy polędwica się zarumieni wrzucamy warzywa.Smażymy aż papryka i ogórek zmięknie.Podajemy z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak