kapusta zasmażana

kapusta zasmażana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1- 2 kg kapusty kiszonej

  • 1 kostka masła

  • 20 dag rodzynków

  • sól, pieprz, cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kapustę pokroić, wrzucić do garnka, zalać wodą, gotować do miękkości, wrzucić suszone grzyby, później rodzynki, sól, pieprz, pod koniec gotowania kostkę masła i cukier, ma być słodkie

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Teresa19

31.03.2011 08:35
Pyszności.

agata1722

29.12.2010 11:02
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat