Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe z boczkiem i ogórkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 pojedyczne piersi z kurczaka
4 plasterki chudego wędzonego boczku
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z boczkiem i ogórkiem

1. Piersi przekroić wzdłuż (powstaną 4 kawałki mięsa). Mięso rozbić tłuczkiem. Przyprawić.
2. Boczek pokroić na paseczki, ogórki w kostkę.
3. Boczek i ogórki nałożyć na rozbite kawałki mięsa. Zwinąć jak roladki (dobrze użyć nici). Piec na margarynie przez około 1 godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 25.06.2013 16:52
bardzo takie lubimy
Magdalena80 10.11.2011 23:45
apetyczne
Joanna108
Joanna108 29.10.2011 10:22
muszą być smaczne
lukoszek88 15.11.2010 19:06
uhhmmmm smakowite
ewelinapac 26.10.2010 09:51
rewelacja
Malinka 23.10.2010 23:48
Takich jeszcze nie jadłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak