Pasta z makreli

Pasta z makreli

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    1 kost
  • makrela wędzona

    1 szt
  • majonez

    3-4 łyżki
  • musztarda

    1 łyżka
  • cebula

    1 średnia
  • ogórki konserwowe

    2-3 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • jaja na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zmielić obraną makrelę i twaróg wymieszać,dodać pokrojone jajka ogórki i cebulę. Dodać majonez , musztardę i doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Katarzyna59

09.03.2014 09:21
świetna pasta

jeta72

24.04.2013 10:30
bardzo lubię i często robię :-)

IZABELA29

29.05.2012 08:11
dawno nie jadłam ale polecam jest pyszna..

Krystyna32

27.04.2012 07:33
extra

Anna169Hosz

23.06.2011 10:48
Bardzo smaczna.

joanna77

08.04.2011 22:33
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat