Karpatka

Karpatka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maragryna

    1 kostka
  • woda

    1 szklanka
  • mąka

    1 szklanka
  • jaja

    6 sztuk
  • proszek do pieczenia

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę, wodę i mąkę zagotować i do tak przygotowanej ostudzonej masy dodać jajka i proszek do pieczenia. Rozsmarować na blaszce wylozonej papierem i upiec

Przełożyć masą, na którą przepis jest w mojej księdze

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wiesława1

16.02.2012 06:53
lubię

adam1f

21.07.2011 23:08
super

Kate131

29.01.2011 08:11
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat