Jabłka tarte

Jabłka tarte

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    dowolna ilość
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obrane ze skórki potrzeć na dużych oczkach. Napełnić słoiki i pasteryzować 15 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Katarzyna59

01.02.2014 15:55
bardzo przydatne

IZABELA29

21.09.2013 21:00
na zimę w sam raz

alaaa

12.12.2012 21:30
pestka a ja dosładzam w zależności do czego używam po otwarciu

pestka

12.12.2012 09:43
do ciast i naleśników , ale ja na taki słoik dodaję jeszcze łyżkę cukru

ziutula

09.07.2012 23:20
na zimę jak znalazł do ciast i innych...

SyMiki

15.09.2011 19:59
super

grazia1

30.06.2011 20:44
przydatne!!!!!

joanna77

14.06.2011 13:23
pyszności

barbara11561

01.06.2011 06:10
Do ciasta jak znalazł:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat