Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziele angielskie 5 kulek
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
cebula 1 szt
jabłko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet do smaku
masło 1,5 łyżki
kapusta czerwona 0,7 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta

Kapustę poszatkować ugotować dodając ziele i liść laurowy, odcedzić. Cebulę drobno pokroić, jabłko zetrzeć na dużych oczkach, doprawić solą pieprzem octem. Dodać przyrumienione masełko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 04.01.2014 10:02
lekko solę by puściła soki i wtedy odciskam z soków
ben-ka 03.01.2014 10:51
Rzadko ją robię ale bardzo mi smakuje.
Krystyna32 23.05.2012 07:24
super
angelika14 20.01.2012 18:51
świetny przepis
gosia561 02.10.2011 00:00
ekstra
gosia561 01.10.2011 23:59
świetna
IZABELA29 06.06.2011 14:46
lubię ale rzadko robię .
barbara11561 06.06.2011 11:55
pyszna:):)
oliwkowa
oliwkowa 26.04.2011 14:31
Ciekawy przepis ;-)
buksiak12 03.09.2010 13:13
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:27
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:11
bardzo interesujący przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak