Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżem i tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ryż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżem i tuńczykiem

Ryż gotujemy do miekkości , studzimy.
Cebule kroimy w drobną kostkę
Do ryżu dodajemy tunczyka (cała zawartość puszki) i cebulę , dodajemy odrobinę oliwy bądź oleju , doprawiamy solą i pieprzem do msaku.I gotowe , pyszna i szybka :-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 22.05.2011 09:07
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak