Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula główka
jabłko 1 sztuka
kapusta kiszona 2 garści

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę opłukać, odcisnąć i włozyć do salaterki. Cebulę drobniutko posiekać, jabłko zetrzeć na tartce. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Surówkę polać olejem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 22.07.2011 10:21
super
Dorota71 27.09.2010 12:37
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak