Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marynowane kurki z bazylią

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurki blanszowane 2 kilogramy
ocet 10 % 1 szklanka
woda 7 szklanek
przyprawy do smaku
bazylia 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: marynowane kurki z bazylią

Zblanszowane kurki układamy do słoików i dodajemy bazylię . Przygotowujemy marynatę z octu, wody i pzypraw, zalewamy grzyby.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 27.09.2010 18:58
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak