marynowane kurki z bazylią

marynowane kurki z bazylią

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kurki blanszowane

    2 kilogramy
  • ocet 10 %

    1 szklanka
  • woda

    7 szklanek
  • przyprawy

    do smaku
  • bazylia

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zblanszowane kurki układamy do słoików i dodajemy bazylię . Przygotowujemy marynatę z octu, wody i pzypraw, zalewamy grzyby.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

noculos

27.09.2010 18:58
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat