Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki i sery w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pieczarki 200 g
GORGONZOLA 50 g
ementaler topiony 50 g
gouda topiony 50 g
cebula biała 1 sztuka
ketchup 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki i sery w cieście francuskim

Cebulę i pieczarki dusić na patelni do miękkości. Dodać ketchup oraz sery. Ciasto francuskie kroić na kwadraty, nakładać farsz i zawija, sklejając przeciwległe końce. Piec 10 min w temp. 180 stopni. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 07.11.2012 14:21
pyszne danie;]
everything 02.03.2012 15:25
pycha ;-)
patusia 20.10.2011 23:31
Podobne do moich, pycha :)
Kate131 14.05.2011 08:11
pycha
IlonaAlbertos 17.04.2011 21:36
Szybkie w przygotowaniu, ale za to jakie smaczne :)
Katarzyna156 28.01.2011 00:15
super!
hastalavista 17.12.2010 15:35
rewelacja!
Mati13 21.10.2010 17:20
smaczne:)
Allice 01.10.2010 19:10
Pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak