Pieczarki i sery w cieście francuskim

Pieczarki i sery w cieście francuskim

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
  • pieczarki

    200 g
  • GORGONZOLA

    50 g
  • ementaler topiony

    50 g
  • gouda topiony

    50 g
  • cebula biała

    1 sztuka
  • ketchup

    1/2 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę i pieczarki dusić na patelni do miękkości. Dodać ketchup oraz sery. Ciasto francuskie kroić na kwadraty, nakładać farsz i zawija, sklejając przeciwległe końce. Piec 10 min w temp. 180 stopni. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

07.11.2012 14:21
pyszne danie;]

everything

02.03.2012 15:25
pycha ;-)

patusia

20.10.2011 23:31
Podobne do moich, pycha :)

Kate131

14.05.2011 08:11
pycha

IlonaAlbertos

17.04.2011 21:36
Szybkie w przygotowaniu, ale za to jakie smaczne :)

Katarzyna156

28.01.2011 00:15
super!

hastalavista

17.12.2010 15:35
rewelacja!

Mati13

21.10.2010 17:20
smaczne:)

Allice

01.10.2010 19:10
Pycha!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat