Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pizza na cieście francuskim z pieczarkami i gorgonzolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pieczarki 150 g
cebula 2 sztuki
pomidor 1 sztuka
GORGONZOLA 50 g
ketchup 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pizza na cieście francuskim z pieczarkami i gorgonzolą

Na patelni zeszklić cebulę posiekaną dość drobno. Dodać pokrojone pieczarki oraz sparzonego pomidora, pokrojonego w kosteczkę. Dodać ketchup i ser. Dusić 10 min. Farsz ułożyć na cieście francuskim i piec ok.25 min w temp. 180 stopni. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 28.12.2011 19:48
kusząca
Natalia/tubisiek 20.07.2011 18:08
na cieście francuskim jeszcze nigdy nie jadłam, muszę spróbować!
jogobella23 06.05.2011 13:36
super
wolochski 26.01.2011 19:28
super
Dorota76 24.10.2010 23:06
bardzo mnie ciekawi taka pizza więc muszę zrobić
anja3107 21.09.2010 14:04
bardzo lubię pizzę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak