Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chiński makaron z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 20 dag
cebula 1 sztuka
makaron ryżowy
marchewka 1 sztuka
jogurt naturalny 1 opakowanie
sól do smaku
pieprz do smaku
podgrzybki 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Chiński makaron z grzybami

Grzyby zalać wrzątkiem. na patelni podsmażyć pokrojoną cebulę, dodać pokrojoną w słupki marchewkę, mielone mięso i grzyby. Doprawić do smaku. w tym czasie ugotować makaron i przelać zina wodą. Wrzucić go na patelnię. Dolać trochę jogurtu i przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 19.09.2010 17:26
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak