Składniki:
szynka cielęca | 80 dag |
cebula | 4 sztuki |
słonina | 8 dag |
olej | 2 łyżki |
ocet | 1 łyzka |
rosół wołowy | 0,25 litra |
mąka | 2 dag |
tłusta śmietana | 12,5 dag |
sól | do smaku |
papryka | 2 (różna) |
szynka cielęca | 80 dag |
cebula | 4 sztuki |
słonina | 8 dag |
olej | 2 łyżki |
ocet | 1 łyzka |
rosół wołowy | 0,25 litra |
mąka | 2 dag |
tłusta śmietana | 12,5 dag |
sól | do smaku |
papryka | 2 (różna) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: