Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba nadziewana ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 800 dag
ryż 0.5 szkl.
cebula 2 szt
sos pomidorowy 3łyżki
sól
cukier drobny
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba nadziewana ryżem

Startujemy!
Wnętrze ryby natrzeć estragonem. Ugotować ryż i odcedzić. Cebulę pokroić w krążki i zarumienić na oleju na złoty kolor. Wymieszać ją z ryżem, dodać sos pomidorowy, przyprawić solą, papryka i pieprzem. Tak przygotowane nadzienie wypełnić rybę. Upiec ją w piekarniku w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 13.09.2011 20:36
super
Roman5 27.09.2010 06:33
brzmi ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak