Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa z mięsem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Kość kulinarna wolowa albo wieprzowa
makaron świderki
koncentra pomidorowy
śmietana 18 proc
pieprz ziarnisty
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa z mięsem

Wrzucamy kośc do garnka i gotujemy do uzyskania wywaru.
Wyciagamy kosc i odkladamy na bok.
Do wywaru dodajemy makaron świderki (zalezy ile kto lubi)
Gotujemy na pół miekko, dodajemy kocentrat pomidorowy.Gotujemy kilka minut doprawiając pieprzem ziarnistym i solą. ewentualnie kucharka
Odstawiamy z ognia dodajemy śmietanę + mięso z kości.
CZekamy kilka minut aż zupa przejdzie i gotowe
Smaznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak