Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

boczuś z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
cebula biała 1/2 szt.
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
boczek wędzony 10 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: boczuś z cebulką

Na patelni rozgrzać masło, wkroić cebulę i podmażyć. Dodać pokrojony ale nie za drobno boczek i wysmażyć. Doprawić pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 02.03.2012 15:42
pyszny
mamusia1 02.03.2012 15:42
pyszny
Beata73 17.02.2012 09:52
smaczniutki!
Beata73 17.02.2012 09:52
smaczniutki!
Magdalena1110 09.02.2012 20:58
super
suzana 12.09.2011 10:39
podstawa jajecznicy :D
SyMiki 13.06.2011 20:35
pychotka
Beata73 15.04.2011 15:29
wspaniały
Beata73 15.04.2011 15:29
wspaniały
kuklik 31.12.2010 12:20
bardzo lubię ale z dużą ilością cebuli
muflon 19.12.2010 16:18
superowe!
Joanna108
Joanna108 19.11.2010 09:32
Zachęcająco wygląda.
Kryska73 27.10.2010 15:48
smakowity!
mamusia1 01.10.2010 17:26
bardzo dobry i delikatny boczuś
Beata73 21.09.2010 17:13
pyszny na śniadanie lub kolację!
Anna189 16.09.2010 17:25
bardzo dobry na ciepło i zimno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak