Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wołowe-pyszne

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kg mięsa wołowego bez kości
3 marchewki
30 dag kiełbaski wieprzowej
ser żółty 10 dag
ogórek kiszony 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe-pyszne

Mięso pokroić na plastry lekko zbić tłuczkiem, każdy płat posypać delikatnie Kucharkiem i przyprawą do pieczeni. Układać na nim ćwiartkę ogórka kiszonego i marchewki, kawałek kiełbasy pociętej wzdłuż i kawałeczek sera żółtego. |Zwijać w rulony i spiąć wykałaczkami żeby zatkać otwory, dusić około godziny na wolnym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra45 26.02.2011 14:20
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak