Roladki wołowe-pyszne

Roladki wołowe-pyszne

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kg mięsa wołowego bez kości

  • 3 marchewki

  • 30 dag kiełbaski wieprzowej

  • ser żółty

    10 dag
  • ogórek kiszony

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plastry lekko zbić tłuczkiem, każdy płat posypać delikatnie Kucharkiem i przyprawą do pieczeni. Układać na nim ćwiartkę ogórka kiszonego i marchewki, kawałek kiełbasy pociętej wzdłuż i kawałeczek sera żółtego. |Zwijać w rulony i spiąć wykałaczkami żeby zatkać otwory, dusić około godziny na wolnym ogniu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Aleksandra45

26.02.2011 14:20
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat