Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA Z buraków i kapusty marynowana

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki 3 kg
kapusta 3 kg
cebula 60 dag

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA Z buraków i kapusty marynowana

Buraki i kapustę i cebulę poszatkować i posolić.

Zalewa
2 l wody
1/2 l octu
3/4 szklanki cukru zagotować i ostudzić

Zalać warzywa na 12 godzin. Lekko odcisnąć i włożyć do słoików. Zapasteryzować.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kielcok1 31.12.2011 19:53
mniam
rakow2
rakow2 18.05.2011 18:50
ciekawe czy jadalna?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak