Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zurek z jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe
żurek 300 ml
przyprawy
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Zurek z jajkiem

Zeberka zalewamy wodą i gotujemy do miękkosci, doprawiajac najpierw solą i pieprzem. gdy są juz miękkie wlewamy żurek z butelki w zaleznosci jak kwaśna zupe lubimy. doprawiamy do smaku, podajemy z jajkiem lub ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 22.02.2013 06:36
ptcha;)
ziutula
ziutula 02.04.2012 22:14
taki żurek nie tylko na święta....
zuzanna_z 06.03.2012 11:14
uwielbiam żurek
smile 27.02.2012 18:45
Niezwykle smaczne
smile 27.02.2012 18:45
Niezwykle smaczne
Mati13 02.03.2011 12:10
smaczny:)
pigila
pigila 13.01.2011 21:59
rzadko jadam żurek
Justyna73 27.10.2010 15:38
SMACZNE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak