Schabowy w serowej panierce

Schabowy w serowej panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    2 szt
  • sól, pieprz

  • bułka tarta

    2 szkl
  • schab

    500 g
  • ser żółty

    200 (ostry)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso podzielic na kotlety i rozbić. Jaja roztrzepać z sola i pieprzem. Ser żółty zetrzeć na dość drobnej tarce i wymieszać z bułką. Kotlety panierować w jajku i bułce. Smażyć na rumiano po obu stronach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

goofy9

26.08.2013 23:50
super pomysł

Andysz

22.02.2013 06:39
swietne;]

ewaa

22.03.2012 19:50
pyszny!

Misiek1

01.09.2010 13:47
Ciekawy pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat