Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kołpaki w delikatnej zalewie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kołpaki 1 k
ocet 10 % 0.5 sztuki
Przyprawa curry orientalna Prymat do smaku
woda 5 szklanek
sól, przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kołpaki w delikatnej zalewie

Kołpaki oczyszczmy myjemy, kroimy obgotowujemy, w osolonej wodzie. Ocet ,wodę i przyprawy gotujemy, zaleamy grzyby szczelnie zakręcamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 25.02.2012 19:01
ciekawe
ewelinapac 07.09.2010 10:50
może mają inną nazwe u nas tak się nazywają, są takie lekko pomarańczowe, spod spodu mają blaszki
Ewa111 01.09.2010 13:36
jakie to są grzybki,bo ja o kołpakach nie słyszałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak