Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

betki martnowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

betki 1 kilogram
ocet 10 % 1 sztuka
woda 7 szklanek
sól do smaku
pieprz do smaku
ziele angielskie do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: betki martnowane

Betki umyć obrać ze skórek, pokroić obgotować w osolonej wodzie.. Ocet z przyprawami i woda zagotować . Betki ułożyć w słoikach zalać octową zalwą. Zakręcic.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak