Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski Nadziewane

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzone kiełbaski 4 szt
cebula 20 dag
musztarda 1 łyżka
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski Nadziewane

Cebule pokroić w kosteczkę, czosnek przecisnąć i rozetrzeć z solą, zeszklić na maśle, przyprawić pieprzem, połączyć z musztardą. Kiełbaski naciąć wzdłuż. W nacięcia włożyć przygotowaną cebulę. Smażyć według uznania - grill, patelnia grillowa, piekarnik. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 18.04.2015 15:01
ciekawy pomysł
kielcok1 30.12.2011 17:42
o jej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak