Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli ze szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona
kostka sera białego ( półtłustego)
cebula biała
Szczypiorek cienki
śmietana 18 proc
sól, piperz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli ze szczypiorkiem

Makrele oczyszczamy z ości i po kawaleczku dodajemy do sera. Dodajemy drobno posiekana cebulę , 3 łyżki szczypiorku , 3-4 łyżki śmietany i sół pieprz do smaku.
Wszystko mieszamy na gładką masę.
I gotowe , mozemy wcinac z kanapkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak