Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem dyniowo-jabłkowy do pieczywa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sok jabłkowy 0,5 szkl
cynamon 1 łyż
gałka muszkatałwoa 0,5 łyżeczki
miód wg uznania
szczypta soli
dynia 2 zmiksowana
goździki mielone 0,5 łyżeczki
jabłka 2 zmiksowane

Przepis i sposób przygotowania na: krem dyniowo-jabłkowy do pieczywa

wszystkie skłdaniki mieszamy i gotujemy na małym ogniu az masa zgęstnieje. Gorącą nakładamy do wyparzonych słoików i odstawiamy do góry dnem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak